22 september 2023

Resultat från 4-årsfinalen, 2023

4-åringar gör sitt första år på tävlingsbanorna avseende uppsutten hoppning. Knappt som man kan tro det. Kommentarer som hördes bland publiken var t ex “det som dessa 4-åringar presterar, det klarade inte ens 5-åringar av för 10 år sedan. Vilken utveckling. Äran för denna fantastiska utveckling vill vi tillskriva;

  • Uppfödarna
  • Hästägarna
  • Unghästutbildarna

Samt…., vi vill ta åt oss lite av äran också, vi i Global Trucks Youngster Tour. Vi ser nyttan av att arrangera en tour för unghästar med bedömning av kvalificerade domare. I samma anda finns även en annan Tour som vi har stor respekt för och det är Champion of the Youngsters som är Sveriges största unghästtävling för hästar mellan fyra och sex år. 

Resultatet från 4-årsfinalen kan du ta del av här.

Partners

  • Huvudpartner
    Övriga partners
Copyright © 2021 – 2024 All Rights Reserved. Global Trucks Youngster Tour En hemsida av AlizonWeb AB