27 april 2023

Fördjupat samarbete mellan GTYT och Dunstan

Till årets Tour har GTYT avtalat om ett fördjupat samarbete med försäkringsbolaget Dunstan i syfte att säkerställa och premiera kvalitet och hållbarhet  i utbildningen av den unga hästen. Sara Brink, en av initiativtagarna till Global Trucks Youngster Tour anger följande avseende samarbetet med Dunstan; 

-Det är unghästarnas bästa som står i fokus och vi försöker hela tiden förbättra och utveckla konceptet för att ge våra hästar en så bra start som möjligt i sina karriärer. Därför känns det väldigt roligt att Dunstan går in i ett fördjupat samarbete med oss.

Tillsammans med Dunstan vill vi fortsätta sprida kunskap om hållbart tävlande och hållbar träning av den unga hästen. Målet är ju så klart att vi ska ha många talangfulla hopphästar med långa karriärer i sporten. Därför är det viktigt att ge dem en trygg grund att stå på.

Samarbetet kan du läsa mera om genom att klicka här.

Partners

  • Huvudpartner
    Övriga partners
Copyright © 2021 – 2024 All Rights Reserved. Global Trucks Youngster Tour En hemsida av AlizonWeb AB